Viherpalvelu kotipiha

Sinun puutarhurisi - kun oma aika ei riitä tai peukalo ei viherrä

040 514 8437

Kunnostus- ja hoitotyöt

Kaikki tarvittavat kunnostus- ja hoitotyöt Hollolasta sekä Lahden alueelta

Viherpalvelu Kotipiha toteuttaa monipuolisesti erilaisia kunnostus- ja hoitotöitä Hollolan ja Lahden alueilla kaikkiin pihoihin. Kun tavoitteena on vehreä, helppohoitoinen ja kestävä piha on paikalle syytä kutsua pihasuunnittelun ammattilainen. Saat meiltä kaiken tarvittavan; suunnittelun, toteutuksen sekä lopputyöt. Kysythän siis lisää!

Puiden ja pensaiden leikkaukset

Vaativatko pihamaan puut ja pensaat leikkausta? Säännöllinen ja oikeaoppinen leikkaus tuuhentaa kasvustoa ja pitää kasvin hyvässä kasvussa. Vehreydestä syntyy silmäniloja.

Kevät- kesä- ja syyskunnostukset

Teemme kaikki tarvittavat kunnostukset. Kunnostamme omakotitalojen, taloyhtiöiden, yritysten ja julkiskohteiden pihamaat uuteen kauteen. Säännöllinen kunnostus pitää istutukset terveinä.

pihan kunnostustyöt

Istutustyöt ja katteet

Näyttävät ja helppohoitoiset istutukset ja kiveykset ammattilaisen toteuttamana. Kun kasvualusta, kasvupaikka ja istutettavat kasvit on valittu oikein, kukoistus kestää ja näkyy.

Ota yhteyttä

Viherpalvelu Kotipiha palvelee pitää pienet idylliset pihat sekä laajat viheralueet kunnossa. Kun kyseessä on kunnostus- ja hoitotyöt, kannattaa meihin olla yhteydessä, silloin pihasi saa arvoisensa kukoistuksensa. Meiltä viherpalvelut Hollolan, Asikkalan, Hausjärven, Hämeenlinnan, Lahden, Kärkölän ja Orimattilan alueelle – kysy lisää!